TUOTESARJAT

GUINOT- AMMATTIKOSMETIIKAN HUIPULLA

GUINOT on ranskalainen ammattikosmetiikkasarja, joka on valloittanut asiakkaiden sydämet ympäri maailmaa tarjoamalla ainutlaatuisia kauneudenhoitotuotteita ja –menetelmiä, jotka sisältävät aina uusimpia aktiiviaineyhdiste innovaatioita sekä hyödyntävät uusinta ihonhoitoteknologiaa.

Vuonna 1965 Guinot kehitti ensimmäisenä maailmassa kasvohoitolaitteen, Hydradermien.

Vuosien aikana Guinot on kehittänyt laitehoitojaan ja vuonna 2016 lanseerattiin nuorentava ihonhoitomenetelmä nimeltään Hydradermie Youth.

Aikuisen naisen ongelmanratkaisun pioneerina Guinot pyrkii jatkuvasti löytämään uusia, tehokkaampia menetelmiä ja aktiiviaineita, jotka saavat ihon näyttämään nuoremmalta.

Guinot pyrkii tarjoamaan asiakkailleen parhaat kauneudenhoitotuotteet ja –palvelut. Tämän vuoksi tuotteet valmistetaan ammattitaidolla parhaista raaka-aineista ja turvallisissa olosuhteissa farmaseuttisten vaatimusten mukaan. Guinot laboratoriot on sertifioitu kansainvälisillä ISO 22716 sekä ISO 14001- standardeilla, jotka takaavat kosmetiikan korkealaatuisuuden ja ympäristöystävällisen valmistuksen.

Guinot erikoishoitoja tehdään vain kauneushoitoloissa ja kotihoitotuotteita voi hankkia vain Guinot kosmetologilta, sillä ainoastaan koulutettu ihonhoidon ammattilainen pystyy yhdistämään asiakkaansa kauneustavoitteet sekä omat työvälineensä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

DERMALOGICA – hajusteeton ammattikosmetiikkasarja

Dermalogican tarina on alkanut vuonna 1986 Kaliforniasta. Dermalogica on horjuttanut vallitsevaa käsitystä kauneudesta ja glamourista tekemällä ihonhoidosta terveydellisen seikan, sen sijaan että se olisi kosmeettinen asia.

Dermalogica on hajusteeton ihonhoitosarja. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väriaineita tai hajusteita, sillä väriaineet voivat lisätä turhaan ihon talituotantoa ja ihon tukkeutumista. Hajusteet voivat aiheuttaa iholle pigmettimuutoksia ja ovat yleisin syy ihon herkistymiseen. Raaja-aineista on karsittu myös ihoa kuivattava SD alkoholi, lanoliini sekä mineraaliöljyt, joita paljon käytetään ihonhoitotuotteissa, mutta jotka helposti tukkivat  ja estävät ihon luonnollista tervettä toimintaa. Dermalogica tuotteita ei testata eläimillä eikä niissä ole eläinperäisiä raaka-aineita.

Dermalogica hoidot räätälöidään aina Face mapping ihoanalyysin pohjalta ihon sen hetkisen kunnon mukaan. Dermalogica hoito on joka kerta erilainen.

Dermalogica verkkokauppa

PHFORMULA- farmakosmeettinen ihon pinnoitusmetodi

pHformula on espanjalainen vuonna 2010 luotu ensimmäinen hoitolasarja, joka on yhdistänyt ainutlaatuisella, innovatiivisella tavalla kosmeettisia ja lääketieteellisiä hoitomuotoja. pHformla hoidot perustuvat ihon pinnan uudelleen aktivoimiseen eli pinnoittamiseen kuorinnan sijaan. Ihon pinnoituksella on huomattavia hyötyvaikutuksia sekä etuja tavallisiin kuorintahoitoihin verrattuna. Useimmilla kuorintahoidoilla pyritään poistamaan ihosolukkoa, pinnoitushoidot puolestaan aloittavat ihosolujen kiihtyvän uudistumis- ja korjaantumisprosessin. Hoitojen myötä ärsytysreaktiot vähenevät ja iho toimii paremmin. pHformula hoidot perustuvat ainutlaatuiseen kuljetinaineyhdisteeseen (PH-DVC), joka toimii aktiiviaineiden tehokkaana, hallittuna kuljettimena ja mahdollistaa tehoaineiden tehokkaan imeytymisen.

pHformula pinnoitushoidot on kehitetty hoitamaan menstyksekkäästi ihon häiriötiloja kuten ihon ennennaikaista ikääntymistä, hyperpigmentaatiota, aknea ja kroonista punoitusta.

SKINPEN- mikroneulaus, auttaa kamppailussa ikääntymistä vastaan.

Mikroneulaus perustuu ihon omaan kykyyn parantaa itse itsensä. Hoidossa vaurioituneet kollageeni- ja elastiinisäikeet korvautuvat uusilla ja tuoreilla. Mikroneulaus on tehokas hoitomuoto, koska sillä saadaan merkittäviä tuloksia ja koska se on turvallinen, kemikaalivapaa keino tuottaa uutta kollageenia.

Mikroneulaus eli kollageeni- induktiotrapia on ihoa minimaalisesti lävistävä, nuorentava käsittely, joka auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä, hoitaa arpia ja nuorentaa ikääntyvää ihoa. Yhdistellen iholle välttämättömiä aktiiviaineita, kuten kantasoluja, hyaluronihappoa, peptidejä, kollageenia ja vitamiineja, voidaan hoitaa yksilöllisesti ihon tarpeita. Säädettävät neulojen pituudet ja neulojen määrät mahdollistavat eri ihoalueiden täsmällisen hoidon.

Mikroneulausterapialla saadaan loistavia tuloksia hoitamalla erityisesti sameaa ihoa, pigmenttimuutoksia, juonteita, ryppyjä ja arpia.

KOTIHOITOTUOTTEET

Hoitosi yhteydessä suosittelemme sinulle ihosi kunnon ja hoitotavoitteesi mukaiset korkealaatuiset ja tehokkaat kotihoitotuotteet.