MUUT HOIDOT

Pidä vartalostasi yhtä hyvää huolta kuin kasvoistasikin.

Joka päivä vaalimme kasvojemme ihon kauneutta säilyyttääksemme niiden nuoruuden ja heleyden. Usein unohdamme huolehtia vartalomme ihosta. Myös se tarvitsee huolenpitoamme säilyttääkseen pehmeytensä, kiinteytensä ja harmooniset ääriviivansa. Siinä kauneuden ja hyvän olon salaisuus.

GUINOT AROMATIC BODY VARTALOHOIDOT

Aromatic Body on käsintehtävä luonnonmukainen vartalohoito. Guinot’n kehittämät hierontatekniikat yhdistettynä aromaattisten öljyjen monipuolisiin, tehokkaisiin vaikutuksiin tarjoavat täydellisen vartalohoitokokonaisuuden.

Rentouttava vartalohoito 95€ 60min

Ruokosokeri-kiivikuorinta poistaa ihon pinnalta kuollutta solukkoa ja epäpuhtauksia tehden vartalon ihosta vastaanottavaisen ja silkkisen pehmeän.

Kokovartalohieronta rentouttaa lihaksia samalla kun aromaattisten öljyjen tuoksut rauhoittavat mieltä.

Ruskettava vartalohoito 85€ 50min

Pehmittävän sokeri-kiivikuorinnan jälkeen iholle levitetään tasaisesti itseruskettava voide, joka muodostaa kauniin, luonnollisen ja kesäisen päivetyksen.

Muotoileva vartalohoito 135€ 90min

Kokonaisvaltainen kolmivaiheinen vartalohoito, jonka tulokset näkyvät ja tuntuvat välittömästi hoidon jälkeen.

Kuorinta papaya- ja sitruunauutteisiin perustuvalla hedelmähappokuorinnalla valmistelee ihoa hoitotuotteiden vastaanottamiseen sekä edistää aktiiviaineiden imeytymistä.

Anti-selluliittihieronnan rullaavat ja nestekiertoa stimuloivat hierontaliikkeet edistävät ihonalaisen selluliitin hajoamista ja appelsiini-ihon silottumista. Iho näyttää ja tuntuu hieronnan jälkeen kiinteämmältä, napakammalta ja sileämmältä detoxifying- hierontaöljyn ansiosta.

Saunamasque-vartalonaamio yhdistää saven ja vihreän teen parhaita ominaisuuksia. Nimensä mukaisesti naamio lämpenee luoden iholle ”saunaefektin”, joka vilkastuttaa nestekiertoa ja saa kuona-aineet liikkeelle tehden ihosta näkyvästi kiinteämmän, pehmeän ja tasaisemman.

Ihokarvojen poisto lämminvahalla:

Sääret 30€
Sääret+ reidet 55€
Bikiniraja 25€
Kainalot 20€
Käsivarret 25€
Karvankasvua heikentävä seerumi 12€
Karvojen poisto kasvoilta kasvohoidon yhteydessä 8-12€

Kasvohoidon yhteydessä kestovärjäykset:

Ripset ja kulmat 27€
Ripset 20€
Kulmat 20€

Kasvohoidon yhteydessä käsihoito

Käsien ihon hoito 42€
+kynsihoito ja lakkaus 62€