PH FORMULAN KASVOHOIDOT

pHformulan kasvohoidoissa yhdistetään uuden sukupolven kosmeettisia ja lääketieteellisiä hoitomuotoja.

Dermatologinen ihon pinnoitusmetodi keskittyy hoitamaan ihon erilaisia häiriötiloja, kuten ennenaikaista ikääntymistä,  aknea, hyperpigmentoitunutta ihoa ja kroonista punoitusta.

Kontrolloitujen, kemiallisten pinnoituksien toiminta on täysin erilainen verrattuna perinteisiin kuorintahoitoihin. Kemialliset kuorinnat aiheuttavat usein ihon voimakasta hilseilyä, kun taas kontrolloidut pinnoitukset stimuloivat ja kiihdyttävät aktiivista solujen uusiutumista ihon eri kerroksissa, ilman ihotraumaa ja pinnallista ärsytystä.

Hoidoilla saavutettavat tulokset riippuvat tuotteiden säännöllisestä käytöstä sekä tehtyjen pinnoitushoitojen määrästä.

Pinnoitusta edeltävä kotihoito:

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi ja ärsytysreaktioiden minimoimiseksi on suositeltavaa, että asiakas käyttää sopivaa pHformula aktiiviseerumia 2-3 viikkoa ennen pinnoituskäsittelyä.

Pinnoitushoidon jälkeen kotona käytettävä kotihoito:

-asiakkaan tulisi käyttää pHformula E.X.F.O cleanse puhdisutstuotetta jälkihoitona ihoa rauhoittavaan puhdistukseen ja kuorintaan.

– asikkaan tulisi käyttää määrättyjä pHformula palauttavia hoitotuotteita parantamaan kokonaistuloksia ja auttamaan hoidon jälkeisissä paranemisprosesseissa.

– pHformula U.V. protect SPF 30 + tai 50+ suojaavan päivävoiteen käyttö ehdottoman tärkeää ihon suojaamiselle U säteilyltä. Huomioithan, että on suositeltavaa välttää liiallista auringolle altistumista 10 päivää ennen ja jälkeen hoitokäsittelyn.

A.G.E – pinnoitus 80€

Valovanhentumisesta aiheutuneille ikääntymisen merkeille, pigmenttimuutoksille, sameaan ihonsävyyn, pinnallisiin ja keskitason ilmejuonteisiin.

VARAA AIKA >

A.C. – pinnoitus 75€

Akneen taipuvaiselle iholle. Tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia sekä voimakkaasti puhdistava vaikutus, joka edistää ongelmaihon tasapainottamista.

VARAA AIKA >

M.E.L.A. – pinnoitus 110€

Hyperpigmentaatioon taipuvaiselle iholle. Sopii loistavasti myös ikääntyvän ihon hoitoon, epätasaiseen ihon sävyyn, laajentuneille ihohuokosille sekä arville.

VARAA AIKA >

C.R. – pinnoitus 60€

Krooniseen punoitukseen tai rosaceaan taipuvaiselle iholle.

VARAA AIKA >

V.I.T.A. C – kirkastava tehohoito 50€

Ihon valovanhenemisen merkeille, pigmenttihäiriöille, samealle sekä kosteusköyhälle iholle.

VARAA AIKA >

KAULAN JA DECOLTEEN HOITO YHDISTETTYNÄ TOISEEN PHFORMULAHOITOON 25€

Herkälle erikoisalueelle kehitelty tuote kuorii kevyesti sekä tasoittaa ryppyjä ja juonteita.

VARAA AIKA >