PH FORMULAN PINNOITUSHOIDOT

pHformulan on farmakosmeettinen hoitomenetelmä, joka yhdistetää uuden sukupolven kosmeettisia ja lääketieteellisiä hoitomuotoja.

Kontrolloitujen, kemiallisten pinnoituksien toiminta on täysin erilainen verrattuna perinteisiin kuorintahoitoihin. Kemialliset kuorinnat aiheuttavat usein ihon voimakasta hilseilyä, kun taas kontrolloidut pinnoitukset stimuloivat ja kiihdyttävät aktiivista solujen uusiutumista ihon eri kerroksissa, ilman ihotraumaa ja pinnallista ärsytystä.

Dermatologinen ihon pinnoitusmetodi keskittyy hoitamaan ihon erilaisia häiriötiloja, kuten:

  • ikääntymisen merkkejä – A.G.E. pinnoitus
  • pigmenttiläiskiä /epätasainen ihon sävy – MELA pinnoitus
  • epäpuhtauksia, aknea – A.C pinnoitus
  • kroonista punoitusta, couperosaa ja rosaceaa – C.R. pinnoitus
  • ihon sävyjä – V.I.T.A. C pinnoitus

Hoidoilla saavutettavat tulokset riippuvat tuotteiden säännöllisestä käytöstä sekä tehtyjen pinnoitushoitojen määrästä.

Pinnoitusta edeltävä kotihoito:

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi ja ärsytysreaktioiden minimoimiseksi on suositeltavaa, että asiakas käyttää sopivaa pHformula aktiiviseerumia 2-3 viikkoa ennen pinnoituskäsittelyä.

Pinnoitushoidon jälkeen kotona käytettävä kotihoito:

-asiakkaan tulisi käyttää pHformula E.X.F.O cleanse puhdisutstuotetta jälkihoitona ihoa rauhoittavaan puhdistukseen ja kuorintaan.

– asikkaan tulisi käyttää määrättyjä pHformula palauttavia hoitotuotteita parantamaan kokonaistuloksia ja auttamaan hoidon jälkeisissä paranemisprosesseissa.

– pHformula U.V. protect SPF 30 + tai 50+ suojaavan päivävoiteen käyttö on ehdottoman tärkeää ihon suojaamiseksi UV säteilyltä. Huomioithan, että on suositeltavaa välttää liiallista auringolle altistumista 10 päivää ennen ja jälkeen hoitokäsittelyn.