GUINOT MANUAALISET HOIDOT

HYDRA SUMMUM – kosteuttava ja ihoa täyteläistävä kasvohoito

Kosteus on yksi tärkeimmistä kauneustavoitteista. Hyvä kosteustasapaino on toimivan, terveen ja kauniin ihon perusta. Ikääntyessämme kosteus vähenee ihosoluissa sekä kosteuden pysyminen ihossa heikkenee.

Hydra Sumum hoidon erittäin intensiivinen hyaluronihappopitoisuus tiivistemuodossa, sekä hierontaseerumissa yhdistettynä aktiivisiin hierontatekniikoihin palauttaa kaikkein kuivimmankin ihon kosteuden ja pehmeyden.

Hoidon hinta 125€, kesto n. 60min

VARAA AIKA >

AGE SUMMUM – tehohoito ihon ikääntymisen merkkeihin

Age Summum hoito on kehitetty korjaamaan ikääntymisen merkkejä, erityisesti ryppyjä ja juonteita sekä ihon harmautta. Hoito tekee ihosta tasaisemman, kirkkaan sävyisen sekä kiinteämmän. Erikoiskuorinta nopeuttaa ihosolujen syntymistä. Age Summum- seerumin sisältämä puhdas C-vitamiini nopeuttaa ihosolujen toimintaa ja kirkastaa ihoa, hyaluronihappo vahvistaa kudosta ja kiinteyttää. Elvyttävän erikoishieronnan ja Pro-collagen –kuitukangasnaamion jälkeen iho on huomattavasti kirkkaampi, kiinteämpi ja nuorekkaampi.

Hoidon hinta 125€, kesto 60min

VARAA AIKA >

LIFT SUMMUM – kohottava kasvohoito

Lift Summum on kokonaisvaltainen kiinteyttävä erikoishoito kasvoille, kaulalle ja decolteelle, joka on kehitetty erityisesti veltostuneelle ja kiinteyttään menettäneelle iholle.

Hoidon erikoisuutena ovat kaksoiskuorinta, erittäin aktivoiva ja kohottava hieronta sekä hyaluronihappoa sisältävä täsmätuote rypyille, joka silottaa ja täyttää ryppyjä.

Hoidossa yhdistyvät kasvoja kohottavat hierontaliikkeet sekä tehokkaat aktiiviaineet, jotka yhdessä antavat välittömästi kohottavan vaikutuksen. Hoitotuotteiden aktiiviaineet auttavat kiinteyttämään ihon ja palauttamaan sen kimmoisuuden.

Lopputuloksena kiinteämpi, kirkas iho ja kohonnut ilme!

Hoidon hinta 125€, kesto n 60min.

VARAA AIKA >

HYDRAPEELING – ihoa kirkastava ja uudistava kasvohoito

Hydrapeeling hoito vähentää ikääntymisen merkkejä ja pigmenttimuutoksia sekä kirkastaa ihon sävyä. Hydrapeeling hoito tarjoaa kaksi eri kuorinta vaihtoehtoa. Hydra PH kuorinta perustuu hedelmähappojen syväkuorivaan vaikutukseen ja Hydrabrasion versiossa kuorivina aineina on luonnollinen selluloosakuitu sekä papaijauute. Kuorinnan jälkeen hieronta nopeuttaa solujen uusiutumista ja jälleenrakentaa ihoa. Hoito päättyy ravitsevaan ja virkistävään peel off-naamioon.

Hoidon jälkeen iho on kuin uusi- kasvot kirkastuvat ja nuortuvat, iholla on kaunis ja terve hehku.

Hoidon hinta 110€, kesto n 50min

VARAA AIKA >

DÉTOXYGÈNE – kirkastava ja ihon hapensaantia tehostava kasvohoito

Hapenpuutteesta kärsivä iho on yleinen ilmiö, ulkoilman saasteet sekä elämäntavat vaikuttavat ihon ulkonäköön ja hyvinvointiin. Saasteista ja toksiineista kärsivä iho on samea ja elottoman näköinen.

Detoxygene hoito torjuu saasteiden aiheuttamia vaurioita ihossa ja parantaa ihon hapensaantia sekä tekee ihosta elinvoimaisen, puhtaan ja säteilevän.

Hoidon hinta 115€, kesto n 60min

VARAA AIKA >

PURETÉ- puhdistava kasvohoito

Epäpuhtaan ihon hoito auttaa tasapainottamaan talineritystä, vähentämään epäpuhtauksia, poistamaan rasvaisuutta ja tasoittamaan ihon sävyä. Tarvittaessa hoitoon voidaan yhdistää mekaaninen ihonpuhdistus.

Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihohuokoset supistuneet. Iho näyttää heleältä, mattapintaiselta ja raikkaalta.

Hoidon hinta 105€, kesto n 50min

VARAA AIKA >