GUINOT MANUAALISET HOIDOT

HYDRAPEELING – ihoa uudistava kasvohoito

Hydrapeeling hoito vähentää ikääntymisen merkkejä ja pigmenttimuutoksia sekä kirkastaa ihon sävyä. Hydrapeeling hoito tarjoaa kaksi eri kuorinta vaihtoehtoa. Hydra PH kuorinta perustuu hedelmähappojen syväkuorivaan vaikutukseen ja Hydrabrasion versiossa kuorivina aineina on luonnollinen selluloosakuitu sekä papaijauute. Kuorinnan jälkeen hieronta nopeuttaa solujen uusiutumista ja jälleenrakentaa ihoa. Hoito päättyy ravitsevaan ja virkistävään peel off-naamioon.

Hoidon jälkeen iho on kuin uusi- kasvot kirkastuvat ja nuortuvat, iholla on kaunis ja terve hehku.

Hoidon hinta 110€, kesto n 50min

VARAA AIKA >

AGE SUMMUM – tehohoito ihon ikääntymisen merkkeihin

Age Summum iho kehitetty korjaamaan ikääntymisen merkkejä, erityisesti ryppyjä ja juonteita sekä ihon harmautta. Hoito tekee ihosta tasaisemman, kirkkaan sävyisen sekä kiinteämmän. Erikoiskuorinta nopeuttaa ihosolujen syntymistä. Age Summum- seerumin sisältämä puhdas C-vitamiini nopeuttaa ihosolujen toimintaa ja kirkastaa ihoa, hyaluronihappo vahvistaa kudosta ja kiinteyttää. Elvyttävän erikoishieronnan ja Pro-collagen –kuitukangasnaamion jälkeen iho on huomattavasti kirkkaampi, kiinteämpi ja nuorekkaampi.

Hoidon hinta 118€, kesto 60min

VARAA AIKA >

LIFT SUMMUM – uusi kohottava kasvohoito 2019

Lift Summum on kokonaisvaltainen kiinteyttävä erikoishoito kasvoille, kaulalle ja decolteelle, joka on kehitetty erityisesti veltostuneelle ja kiinteyttään menettäneelle iholle.

Hoidon erikoisuutena ovat kaksoiskuorinta, erittäin aktivoiva ja kohottava hieronta sekä hyaluronihappoa sisältävä täsmätuote rypyille, joka silottaa ja täyttää ryppyjä.

Lopputuloksena kiinteämpi, kirkas iho ja kohonnut ilme!

Hoidon hinta 118€, kesto n 60min.

VARAA AIKA >

AROMATIC – kasvohoito aromaattisilla öljyillä

Aromatic hoito on hemmotteleva hyvän olon kasvohoito, joka pohjautuu aromaterapiaan. Kasviperäiset vaikuttavat aineet, aromaattiset öljytiivisteet sekä rentouttava kasvohieronta saavat ihosi hehkumaan kauniina ja kuulaana. Kirkastava, kasviuutteita ja merilevää sisältävä peel off- naamio tekee ihosi elinvoimaiseksi ja tunnet olosi levänneeksi ja virkistyneeksi.

Hoidon hinta 95€, kesto n 50min.

VARAA AIKA >