GUINOT LAITEHOIDOT

HYDRADERMIE YOUTH – kasvohoitojen loistavin tähti

Hoidossa käytetään mikrovirtaa, joka mahdollistaa aktiiviaineiden tehokkaan ja nopean imeytymisen syvälle ihokerroksiin. Dynaaminen ionisaatio energisoi ihosoluja saaden aikaan nuoremman ja elinvoimaisemman ihon. Hoidon happiterapia vaiheessa lämpöenergia tehostaa soluliikehdintää lisäten ihon hapenottokykyä ja palauttaa ihon heleyden.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja ihon kunnoille, sillä Hydradermie Youth hoidosta on tarjolla 6 eri kasvohoitoa eri ihohuolia varten:

  • kosteusköyhä iho
  • ikääntymisen merkit
  • rasvoittuva iho
  • kuiva iho
  • herkkä iho
  • pigmenttimuutokset

Uuden sukupolven Hydradermie Youth- kasvohoito yhdistää huipputeknologisen laitehoidon ja ammattilaisen hoitavat kädet saaden aikaan ennenäkemättömiä tuloksia.

Hoidon hinta 125/148€. Kesto n 75min

VARAA AIKA >

HYDRADERMIE LIFT – kasvojen kohotushoito

Hydradermie Lift on kasvoja kohottava erikoishoito, joka kiinteyttää ihoa ja stimuloi kasvolihaksia. Hoito perustuu lymfakierron aktivointiin ja kasvolihasten jumppaan, jolloin kasvot saavat uuden ryhdikkään, mutta rentoutuneen ilmeen.

Hydradermie Lift on kasvoille kuin kuntosalitreeni vartalolle. Se on loistava kasvonpiirteitä nuorentava vaihtoehto esteettisille toimenpiteille.

Parhaisiin tuloksiin päästään 10 kerran hoitosarjalla.

Hoidon hinta 125€. Kesto n 75min

Hydradermie Lift express 89€, kesto n 45min.

VARAA AIKA >

HYDRADERMIE SUPERIOR – kasvohoitojen kuningatar

Hoidossa yhdistetään Hydradermie Youth ja Hydradermie Lift hoidot. Hoidossa yhdistyvät dynaaminen ionisaatio, happiterapia, nestekierron aktivointi, kasvolihasten stimulointi, tehoseerumit silmänympärysiholle sekä kasvoille/kaulalle, rentouttava kasvohieronta, naamiot ja loppuvoiteet.

Hoidon hinta 195€, kesto n 2h.

VARAA AIKA >

EYELIFT – kohottava silmänympäryshoito

Herkälle silmänympärysiholle kehitetty hoito vähentää turvotusta ja tummuutta silmänympärysiholla sekä silottaa ryppyjä. Eyelift-hoito auttaa vähentämään ikääntymisen ja väsymyksen merkkejä ainutlaatuisella menetelmällä: Silmänympärysalueen lihasten stimuloinnilla.

Hoidon hinta 89€, kesto n 40min.

VARAA AIKA >

HYDRACLEAN – nopea tehopuhdistus

Hydraclean kasvohoito kirkastaa, raikastaa ja puhdistaa ihoa välittömästi. Hoidon lämpövaikutus poistaa kuona-aineita ja vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa.

Tehogeeli kuorii ihoa ja hillitsee talirauhasten toimintaa. Hoitoon voi tarvittaessa yhdistää mekaanisen ihonpuhdistuksen. Ihohuokosia supistava ja kirkastava kasvohoito sopii täydellisesti myös aikuiselle iholle.

Hoidon hinta 45min- 85€, 60min- 105€

VARAA AIKA >