DERMALOGICA KASVOHOIDOT

Dermalogica kasvohoito suunnitellaan ihollesi yksilöllisesti Face Mapping ihoanalyysin avulla ihon sen hetkisen tarpeen mukaan.

Kokonaisvaltaisessa kasvohoidossa käytetään edistyksellisiä tuotteita, hoitotapoja ja –tekniikoita.

Sinun ei tarvitse itse osata päättää hoidon sisältöä etukäteen, suunnittelemme hoidon aina yhdessä hoitoon tullessasi.

FACEFIT – 10min 20€

Tehokas pikahoito, joka kohdistuu tiettyyn ihon huolenaiheeseen. Facefit voi olla paikallinen täsmähoito esim. huulille, silmänympärysiholle tai kasvokuorinta, pieni hemmotteluhetki.

VARAA AIKA >

PROSKIN 30- DERMALOGICA EXPERT – kasvohoito 65€

ProSkin 30 on ihosi tarpeisiin yksilöllistetty nopea 30min tehohoito, jossa keskitytään ihosi päätarpeisiin.

VARAA AIKA >

PROSKIN 60- DERMALOGICA EXPERT – kasvohoito 95€

Erilainen hoito joka kerta. Yksilöity, kokonaisvaltainen kasvohoito, jossa käytetään edistyksellisiä tuotteita, hoitotapoja ja –tekniikoita.  Hoitoon sisältyy aina alkupuhdistus, Face mapping, kuorinta, tehoaineet, naamio sekä täydentävät ihonhoitotuotteet. Lisäksi hoitoon sisällytetään tarpeen mukaan ja ajasta riippuen kasvohieronta, mekaaninen ihonpuhdistus ultraäänikuorinta/ -imeyttäminen tai hartiahieronta. ProSkin 60 on kaikenkattava, erittäin rentouttava ihonhoito, joka tekee ihosi hehkuvaksi ja terveen näköiseksi.

*ProSkin 60+ 15min 105€
*ProSkin 60+30min 115€

VARAA AIKA >

PRO POWER PEEL 30 – kemiallinen ihonkuorintahoito 104€

Nopea 30min kemiallinen kuorintahoito kasvoille, joka räätälöidään ihosi tarpeisiin. Tuloksena huomattavasti sileämpi ja tasaisempi iho.

HUOM. Hoidon hintaan sisältyy Dermalogica kotihoito- tuotepaketti 3-4 päiväksi

VARAA AIKA >

PRO POWER PEEL 60 – kemiallinen ihonkuorintahoito 138€

Äärimmäisen tehokas ja täysin yksilöllistetty kattava 60min kemiallinen kuorintahoito. Siinä yhdistämme Dermalogican kaikkein tehokkaimman kuorinnan edistyneisiin hoitotekniikohin, joilla hoidamme kattavasti ihosi muuttuvia tarpeita.

HUOM. Hoidon hintaan sisältyy Dermalogica kotihoito –tuotepaketti 3-4 päiväksi.

Pro power peel kuorintahoitoon ensimmäistä kertaa tulevalle tehdään ihotesti ja täytetään Dermalogican esitietolomake. Tämän voi tehdä Pro Skin hoitojen yhteydessä tai vähintään vuorokautta ennen Pro power peel kuorintahoitoa.

VARAA AIKA >

Tervetuloa nauttimaan tehokkaista Dermalogica kasvohoidoista!