DERMALOGICA KASVOHOIDOT

Dermalogica kasvohoito suunnitellaan ihollesi yksilöllisesti Face Mapping ihoanalyysin avulla ihon sen hetkisen tarpeen mukaan.

Kokonaisvaltaisessa kasvohoidossa käytetään edistyksellisiä tuotteita, hoitotapoja ja –tekniikoita.

Sinun ei tarvitse itse osata päättää hoidon sisältöä etukäteen, suunnittelemme hoidon aina yhdessä hoitoon tullessasi.

Yksilölliset hoidot:

PROSKIN 30- DERMALOGICA EXPERT – kasvohoito 70€

ProSkin 30 on ihosi tarpeisiin yksilöllistetty nopea 30min tehohoito, jossa keskitytään ihosi päätarpeisiin.

VARAA AIKA >

PROSKIN 60- DERMALOGICA EXPERT – kasvohoito 105€

Erilainen hoito joka kerta. Yksilöity, kokonaisvaltainen kasvohoito, jossa käytetään edistyksellisiä tuotteita, hoitotapoja ja –tekniikoita.  Hoitoon sisältyy aina alkupuhdistus, Face mapping, kuorinta, tehoaineet, naamio sekä täydentävät ihonhoitotuotteet. Lisäksi hoitoon sisällytetään tarpeen mukaan ja ajasta riippuen kasvohieronta, mekaaninen ihonpuhdistus ultraäänikuorinta/ -imeyttäminen tai hartiahieronta. ProSkin 60 on kaikenkattava, erittäin rentouttava ihonhoito, joka tekee ihosi hehkuvaksi ja terveen näköiseksi.

*ProSkin 60+ 15min 115€
*ProSkin 60+30min 125€

VARAA AIKA >

Erikoishoidot:

PRO POWER PEEL 30 – kemiallinen ihonkuorintahoito 105€

Nopea 30min kemiallinen kuorintahoito kasvoille, joka räätälöidään ihosi tarpeisiin. Tuloksena huomattavasti sileämpi ja tasaisempi iho.

VARAA AIKA >

PRO POWER PEEL 60 – kemiallinen ihonkuorintahoito 145€

Äärimmäisen tehokas ja täysin yksilöllistetty kattava 60min kemiallinen kuorintahoito. Siinä yhdistämme Dermalogican kaikkein tehokkaimman kuorinnan edistyneisiin hoitotekniikohin, joilla hoidamme kattavasti ihosi muuttuvia tarpeita.

Pro power peel kuorintahoitoon ensimmäistä kertaa tulevalle tehdään ihotesti ja täytetään Dermalogican esitietolomake. Tämän voi tehdä Pro Skin hoitojen yhteydessä tai vähintään vuorokautta ennen Pro power peel kuorintahoitoa.

VARAA AIKA >

Tervetuloa nauttimaan tehokkaista Dermalogica kasvohoidoista!

Täsmähoidot:

PRO RETINOL 130€/ 30 min ja 160€/ 60 min

oito elvyttää, tasoittaa ja kiinteyttää ihoa. Hoidossa käytetään ammattitason retinolituotteita ja tehdään nanoinfuusio. Hoidon jälkeen (2-3vrk) on odotettavissa ihon hilseilyä.

VARAA AIKA >

PRO FIRM 110€ / 60 min

Hoito kiinteyttää, napakoittaa ja buustaa ihoa. Keskeisessä osassa on kirkastava ja kiinteyttävä fasciahieronta sekä kaulalle kehitetyt tuotteet, jotka uudistavat ja elvyttävät siloittaen ihoa.

VARAA AIKA >

PRO BRIGHT 110€ / 60 min

Hoito korjaa ihon epätasaista sävyä ja saa aikaan kirkkaamman ja sileämmän ihon. Hoidossa yhdistyvät tehokkaat raaka-aineet, jotka kirkastavat ihoa.

VARAA AIKA >

PRO CALM 110€ / 60 min

Hoito on suunniteltu erilaisille herkille ihoille. Hoito rauhoittaa ihoa näkyvästi sekä vähentää punoitusta ja jättää ihon pehmeän tuntuiseksi ja hyvin kosteutetuksi.

VARAA AIKA >

PRO CLEAR 110€ / 60 min

Puhdistava hoito, joka sopii kaikenlaisiin epäpuhtauksiin. Se on ratkaisu tukkeumiin, mustapäihin ja tulehtuneille näpyille sekä tulehduksen jälkeiseen epätasaiseen pigmenttiin.

VARAA AIKA >