COPYRIGHT © 2004-2019 - FIN-INECTA« kauneussivut

Guinot-laitehoidot

HYDRADERMIE -KASVOHOITOJEN SUPERTÄHTI!
Hydradermie on maailmanlaajuisesti tunnettu erikoiskasvohoito, joka on useaan otteeseen valittu maailman parhaaksi kasvohoidoksi.

Pysyäkseen ihonhoidon edelläkävijänä Guinot kehittää jatkuvasti entistä tehokkaampia ja miellyttävämpiä hoitomenetelmiä.

HYDRADERMIE ”Kaksois-ionisaatio”-hoito mahdollistaa entistä tehokkaamman aktiiviaineiden imeytyksen ja uskomattomat hoitotulokset. Hoidon tulokset näkyvät ja kestävät, ihosi voi päivä päivältä paremmin.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

HYDRADERMIE CELLULAR ENERGIE - välittömästi nuorekkaampi ja hehkuvampi iho

Hoidossa käytetään mikrovirtaa, joka mahdollistaa vaikuttavien tehoaineiden imeytymisen poikkeukesllisen syvälle ihoon. Hoito napakoittaa välittömästi kudosta sekä nopeuttaa huomattavasti ihon uusiutumisprosessia.

Hydradermie -hoito on monivaiheinen hoito, johon sisältyy myös syväpuhdistus ja –kosteutus, silmänympäryshoito, lämpöterapia sekä rentouttava kasvohieronta lifting- tehoaineella.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja ihon kunnoille, sillä hoidossa käytettävät tuotteet valitaan juuri Sinun ihosi tarpeiden mukaan.

 

Hoitohinta vaihtelee käytetyistä geeliseerumista riippuen 100 / 115 / 135 / 140 €

HYDRADERMIE LIFT – lifting kasvohoito

Hydradermie Lift on kasvoja kohottava erikoishoito, joka kiinteyttää ihoa ja stimuloi lihaksia. Hoito perustuu lymfakierron aktivointiin ja kasvolihasten jumppaan, jolloin kasvot saavat uuden ryhdikkään, mutta rentoutuneen ilmeen.
Hydradermie Lift on kasvoille kuin kuntosalitreeni vartalolle.

Parhaisiin tuloksiin päästään kymmenen kerran hoitosarjalla.

Hoitohinta: 120 € / 85 € (express)

Eyelogic – silmänympäryshoito

Erikoishoito kohdistuu tehokkaasti silmänympärysihoon syvävaikuttamalla sekä ihokudoksiin että lihaksiin. Silmänympärysiho kiinteytyy, juonteet tasoittuvat ja tummuus sekä turvotus vähenevät.

Suositellaan 4-6 kerran sarjana.
Hoitohinta: 80 €

HYDRACLEAN
Nopea, Tehokas, Edullinen

Uusin Gunot –erikoiskasvohoito HydraClean kirkastaa, raikastaa ja puhdistaa ihoa välittömästi. Hoidon lämpövaikutus poistaa kuona-aineita ja vilkastuttaa ihoan aineenvaihduntaa.

Tehogeeli kuorii ihoa ja hillitsee talirauhasten toimintaa. Hoitoon voi tarvittaessa yhdistää mekaanisen ihonpuhdistuksen. Ihohuokosia supistava ja kirkastava kasvohoito sopii täydellisesti myös aikuiselle iholle!

Hydraclean hoitohinnat:
Yhdistettynä toiseen
kasvohoitoon 40 €
30min hoito – 52 €
45min hoito – 69 €
60min hoito - 82 €